Anwar El Ghazi: ‘Ik had ‘m moeten chippen’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 08 december 2016 23:22 – Bron: FOX Sports

1418566940

Anwar El Ghazi leek lange tijd zijn comeback in de basis te bekronen met de winnende treffer tijdens het laatste Europa League groepsduel tegen Standard Luik, maar uiteindelijk werd het 1-1. De aanvaller genoot wel van zijn doelpunt en complimenteerde Donny van de Beek met de assist. “Ik maakte een goede loopactie en toen kwam er een fantastische bal van Donny. Hij zag goed dat de ruimte achter de linies lag, ik ging diep en schoot ‘m lekker binnen”, aldus de Ajacied tegenover FOX Sports.

In de slotfase, na de gelijkmaker van de Belgen, kreeg El Ghazi een honderd procent kans om Ajax alsnog de overwinning te schenken. De aanvaller werd door invaller Hakim Ziyech alleen voor de keeper gezet, maar schoot naast. Hij vond zelf ook dat hij nog een keer had moeten scoren. “Ja, zeker weten. Ik kreeg een goede bal van Ziyech, maar hij ging rakelings naast helaas. Ik had ‘m denk ik rustig moeten chippen, maar ik raakte ‘m vol.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.