Anwar El Ghazi: ‘Ik heb wel een beetje kriebels’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 05 oktober 2015 17:34 – Bron: FOX Sports

1415220163

Anwar El Ghazi debuteert net als Riechedly Bazoer in het Nederlands Elftal. De buitenspeler heeft er zin in, al weet hij dat het direct serieus is. “Ja, ik heb wel een beetje kriebels. Dat is normaal de eerste keer. Ik heb er heel veel zin in. Het is niet het moment om te genieten en alles op je af te laten komen. Ik ben hier om te laten zien wat ik kan en belangrijk te zijn als het mogelijk is.”

Oranje moet winnen van Kazachstan en Tsjechië en intussen hopen op een misstap van Turkije. “Het is alles of niets, ik heb het volste vertrouwen erin dat het nog kan.” El Ghazi zou, door het ontbreken van Arjen Robben en Luciano Narsingh, zomaar in de basis kunnen staan. “Ik ben hier gekomen om mijn uiterste best te doen, heb er vertrouwen in en voel me vereerd dat ik hier mag zijn. Het is aan de trainer of ik minuten ga krijgen. Zijn keuze accepteer ik gewoon.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.