Anwar El Ghazi: ‘Ik vecht voor mijn plek’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 17 oktober 2016 11:25 – Bron: NOS Sport

Anwar El Ghazi verloor in de loop van dit seizoen zijn basisplek. Door het goede optreden van Kasper Dolberg verhuisde Bertrand Traoré naar de rechterflank en verwees daarmee El Ghazi naar de bank. De buitenspeler had het daar moeilijk mee, maar heeft inmiddels zijn motivatie hervonden. “Ik heb de knop omgezet en geef alles op de training, ik draag met trots het shirt. Ik werk hard en vecht voor mijn plek.”

In gesprek met de NOS blikt hij terug op zijn goede invalbeurt tegen ADO Den Haag. “Ik was bij vlagen gevaarlijk, maar had ook een keer mogen scoren. Hij moet erin. Het gaat niet om de actie, maar het rendement”, aldus El Ghazi over een prachtige actie waarbij hij onder meer de keeper omspeelde, maar zijn inzet naast zag gaan. “Dit leek weer op de oude El Ghazi. Ik heb vandaag iets laten zien. Ik ben op de goede weg, maar ben er nog lang niet. Ik moet de trainer nog zien te overtuigen en hoop dat mijn tijd weer komt.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.