Ajax Logo

Arie van Os over transfer Sánchez: “Moet de volle mep voor worden betaald”

Davinson Sánchez en Tottenham Hotspur komen er wel uit, maar Ajax en de Engelse club nog niet. De Amsterdammers vragen veel meer dan de 40 miljoen euro. Oud-penningmeester Arie van Os zou het hard spelen. Zowel tegen de Spurs als tegen de Colombiaanse verdediger.

Sánchez voelde zich afgelopen zaterdag niet in staat om aan te treden in de uitwedstrijd tegen Heracles. “Je gaat het veld op. Punt. Je kan als werknemer en werkgever van mening verschillen. Maar je laat je club en je medespelers niet in de steek”, zegt Van Os tegen De Telegraaf. “En als je er met de pet naar wil gooien, dan maak je jezelf maar te schande voor 50 duizend toeschouwers. Kijken of de grote clubs meneer Sanchez dan nog willen hebben. Alles gaat tegenwoordig maar met zachte hand. Om gek van te worden.”

De oud-bestuurder is nog niet klaar: “Ajax is Ajax, overal gerespecteerd en wereldberoemd door ons verleden. Wij brengen door onze geroemde opleiding en scouting jonge wereldspelers voort. Daar moet de volle mep voor worden betaald. Tottenham Hotspur wil Sanchez per se. Wij hoeven niet te verkopen. Dus ik zou tegen de directie zeggen: akkoord gaan met een miljoentje of 60 à 70. En anders lekker houden.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
De Telegraaf

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.