Arsenal brengt mega-bod uit op Martinez

Arsenal heeft zijn pijlen gericht op Lisandro Martinez. De Engelse grootmacht heeft volgens De Telegraaf een bod uitgebracht van maar liefst 40 miljoen euro. Ajax staat vooralsnog niet open voor een transfer van de 24-jarige verdediger. Alfred Schreuder wil het centrale duo Timber-Martinez het liefst behouden.

Martinez heroverde afgelopen seizoen zijn basisplaats en zorgde ervoor dat Daley Blind vanuit de centrale verdedigingsrol naar linksback moest uitwijken. Ook in de Champions League maakte de Argentijns international een grote indruk in Europa. Ook Erik ten Hag ziet in Martinez een versterking voor de verdediging van zijn Manchester United.

De verdediger staat bij Ajax nog tot medio 2025 onder contract, waardoor Ajax geen druk heeft om hem te verkopen. Het is niet duidelijk of Martinez zelf open staat voor een vertrek uit Amsterdam.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.