Geschreven door Maurice Heijkoop – Uitgave: 15 juni 2010 10:57 – Bron: Voetbal Primeur

Nadat afgelopen zomer Thomas Vermaelen de overstap maakte van Ajax naar Arsenal FC, heeft de Engelse club nu ook interesse in de andere Belgische verdediger van Ajax, Jan Vertonghen, zo melden Britse media. William Gallas, Mikaël Silvestre en Sol Campbell kunnen transfervrij vertrekken uit Londen. Alleen Vermaelen voldeed aan de verwachtingen van trainer Arsène Wenger. Naar verluidt wil Arsenal 26 miljoen euro betalen voor de aankoop van Vertonghen en Gregory van der Wiel, maar volgens de berichten zou Ajax meer geld willen zien.

Toen Vertonghen eerder in verband werd gebracht met Everton, zei hij het volgende: “Ik voel me echt verbonden met deze club en de stad. Ik zit hier nu zeven jaar en voel me hier thuis. Ik ben hier naar school gegaan, heb vrienden gemaakt, mijn vriendin leren kennen. Zij is net afgestudeerd als theatermaker en ze heeft ondertussen een aantal opdrachten aanvaard. Ze heeft het druk. Niet dat ik haar mijn droom zal laten afpakken, maar ik kan hier nog wel even blijven, echt wel.”  


Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. Ajaxinside.nl wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Neem dit bericht dus met een korreltje zout!

Reageren op dit bericht