Arsenal-scouts bekeken Bazoer

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 14 april 2016 18:52 – Bron: The Daily Mail

1389121921

Tijdens de uitwedstrijd van Ajax bij SC Cambuur hebben scouts van Arsenal de verrichten bekeken van Riechedly Bazoer. Dit meldt de Britse krant The Daily Mail. De Engelsen zagen Ajax met 0-1 winnen in Friesland, maar Bazoer speelde niet op de top van zijn kunnen. Arsenal is volgens de krant opzoek naar een versterking voor het middenrif.

Naast Bazoer zou de Engelse topclub meerdere spelers op het oog hebben. Onder andere Granit Xhaka, Toni Kroos en Victor Wanyama zouden hoog op het lijstje prijken in Londen. Dit heeft alles te maken het feit dat er aankomende zomer een aantal middenvelders vertrekken. Mathieu Flamini, Mikel Arteta en Tomas Rosicky zullen hoogstwaarschijnlijk aan hun laatste maanden bij Arsenal bezig zijn.

In een eerder stadium lieten Bayern München, Borussia Dortmund, Chelsea, Manchester City, Juventus, Napoli, AC Milan en FC Barcelona al weten gecharmeerd te zijn van de jonge middenvelder. Nu heeft ook Arsenal openbaar toegegeven Bazoer te volgen. Toch is het nog maar de vraag of er deze zomer al afscheid genomen gaat worden van de Utrechter. Zijn contract loopt tot de zomer van 2020 en hij gaf aan voorlopig nog niet klaar te zijn in Amsterdam.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.