AS: Ødegaard blijft in de Eredivisie

De kans dat Martin Ødegaard komend seizoen voor Ajax voetbalt, lijkt steeds groter te worden. De Noorse spelmaker werd de afgelopen twee seizoenen door Real Madrid verhuurd aan sc Heerenveen en Vitesse en ook deze zomer is er geen plek voor de aanvallende middenvelder in de hoofdmacht van Madrid, dat schrijft het Spaanse AS. Er wordt zelfs geschreven dat Ødegaard zeker in de Eredivisie zal blijven.

Hoewel Ajax daarin niet wordt genoemd, is het al enige weken duidelijk dat de Amsterdammers interesse hebben om de Noor in te lijven. Het is vooral de vraag in welke constructie Real Madrid wil meewerken waar Ajax ook tevreden mee is. De Spanjaarden zouden niet zo snel mee willen werken aan een definitieve verkoop van het toptalent, tenzij er een goede terugkoopclausule in het contract wordt opgenomen. Ook een langdurige verhuur van bijvoorbeeld twee seizoenen zou een optie zijn. Wordt vervolgd…

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.