Atouba is en ouwe man, net als Wielaert en Pantelic. Oude mannen passen zich niet meer aan. Jol en met hem heel Nederland heeft in de eerste de beste 10 minuten dat de man speelde een hartverzakking gekregen en wist direct dat het een miskoop was.
Probleem is dat Ajax grossiert in miskopen en dat je dat het bestuur mag aanrekenen. Wel een rapport schrijven waarin je al aangeeft dat dit soort spelers eigenlijk altijd mislukken en dan een trainer aankopen laten doen. Een trainer mag geen aankopen doen, die moet zijn kunstjes doen met een spelersgroep die hij ter beschikking krijgt.
Voor de goede orde, een Wenger of een feruguson zijn geen trainers dit zijn managers die zitten er voor 10 jaar die kopen de trainer zoals vroeger bijvoorbeeld onze vriend die nu bij twente zit leerde ze voetballen.
Maar goed op dit soort forums bepalen de deelnemers nun mening over een speler aan de hand van 3 minuten Youtube. Ik weet zeker dat Sno ook een geweldige indruk maakt als we zijn hele carriere in drie minuten mogen samenvatten. Het is een belediging aan het adres van de jeugd en de jeugdopleiding dat een engerd als Pantelic die roept dat ie de beste is en Ajax wel even kampioen zal maken, Pantelic, Wielaert, lugue en Atouba samen inclusief afschrijving elk jaar 10 miljoen mogen opmaken. Om nog maar te zwijgen van Sulejmani.

Gelukkig is er bij Ajax nog minder controle op het geen de directie doet dan dat de Nederlandse bank op Scheringa had. iedereen doet maar wat en de ledenraad is een enge incestueuze club van ja knikkers die wel uitkijken om controversiële onderwerpen aan te snijden omdat je daarin benoemd wordt door een ander vriendje.

Reageren op dit bericht