Babel op weg naar Deportivo La Coruña

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 15 september 2016 13:08 – Bron: Ajax Life

1351945890

Na slechts twee trainingen bij Jong Ajax heeft Ryan Babel zijn koffers alweer gepakt en is de buitenspeler neergestreken in Spanje. Deportivo La Coruña meldt op haar Twitterpagina dat de 29-jarige Babel vandaag een medische keuring ondergaat en hierna een contract tot 1 januari 2017 zal ondertekenen bij de Noord-Spaanse club.

Trainer van Jong Ajax, Marcel Keizer, liet zich begin deze week nog lovend uit over de aanwezigheid van de geroutineerde aanvaller. “Hij een speler met heel veel ervaring. Bovendien is het een goede speler, die in het Nederlands elftal en bij Ajax heeft gespeeld. Daar kunnen onze jonge jongens heel veel van leren.”

De 43-voudig international gaat, zoals veel Ajax-fans graag zagen, dus niet toegevoegd worden aan de eerste selectie. De loopbaan van Babel loopt de afgelopen jaren langs veel landen. Na zijn vertrek uit Nederland speelde hij voor Liverpool, Hoffenheim, nogmaals Ajax, Kasimpasa en Al Ain. Als de medische keuring goed verloopt kan ook Deportivo toegevoegd worden aan dat rijtje clubs.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.