Bandé tot winterstop eruit, Ten Hag ziet voldoende alternatieven

Hassane Bandé is tot de winterstop uitgeschakeld met een kuitbeen breuk en een scheur in de binnenband van zijn enkel. Hij liep de blessure al vroeg op in een oefenwedstrijd tegen Anderlecht. Na het vertrek van Justin Kluivert en Amin Younes, was Bandé een welkome versterking. Maar gaat Ajax actief op zoek naar een vervanger nu de buitenspeler er een half jaar is uitgeschakeld?

Erik ten Hag reageert daarop in gesprek met Ajax Life, waarin hij voldoende alternatieven voor de flanken opnoemt. “Het is nu nog te vers om er iets over te zeggen. We hebben erachter Dennis Johnsen, Noa Lang en Vaclav Cerny komt straks ook weer terug. Al moeten we op Cerny nog tot het najaar wachten”, aldus de hoofdtrainer van Ajax. Toch zullen de Amsterdammers hun ogen openhouden. “Je kijkt altijd naar goede spelers die de selectie kunnen versterken.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.