Barcelona biedt op Cillessen, Overmars wil meer

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 19 augustus 2016 09:43 – Bron: De Telegraaf

1383910348

FC Barcelona wil Jasper Cillessen overnemen van Ajax, dat meldt De Telegraaf. De Spanjaarden staan op het punt om doelman Claudio Bravo te verkopen aan Manchester City en zien in de Ajacied de ideale opvolger. Er zou zelfs al een bod van zo’n twaalf miljoen euro zijn gedaan op Cillessen, maar Marc Overmars stelt zichzelf weer op als harde onderhandelaar en eist een hogere transfersom. Hoeveel hij minimaal voor de international wil hebben, is onduidelijk, maar hij zal het onderste uit de kan willen halen.

Cillessen, die de afgelopen weken niet foutloos keept en daarom veel kritiek krijgt te verduren, zou in Catalonië het drievoudige kunnen gaan verdienen ten opzichte van zijn salaris bij Ajax. Bovendien is Barcelona een Europese topclub. Hij zal daar de concurrentie aan moeten gaan met Marc-André Ter Stegen. Voor Ajax komt de interesse op een ongelukkig moment, daar volgende week de beslissingswedstrijd tegen FK Rostov wordt gespeeld in strijd om een plek in het hoofdtoernooi van de Champions League.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.