‘Barcelona wil alsnog voor Sánchez gaan’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 30 november 2016 18:29 – Bron: Diario Sport.

1470728675

Ajax streed afgelopen zomer om de handtekening van Davinson Sánchez en deed dat met succes. Marc Overmars wist met zijn onderhandelingen de Spaanse grootmacht FC Barcelona af te troeven. Sánchez koos mede voor Ajax omdat hij in Amsterdam direct bij het eerste elftal aan de slag kon, terwijl Barcelona hem bij het B-elftal wilde laten starten. Achteraf lijken de Catalanen hier echter grote spijt van te hebben.

Volgens het Spaanse Diario Sport staat de centrumverdediger bovenaan het lijstje van FC Barcelona om de verdediging te komen versterken. Sánchez is zeker niet de enige op het wensenlijstje, maar zou wel topprioriteit zijn om naar Camp Nou te worden gehaald. De Colombiaan speelde zich onder Peter Bosz in een rap tempo naar een basisplaats en maakt al geruime tijd een sterke en solide indruk. Het contract van Sánchez loopt nog tot medio 2021.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.