‘Barcelona wil Puig tijdelijk bij Ajax stallen’

Riqui Puig mag FC Barcelona dit seizoen op huurbasis verlaten en volgens het Spaanse Mundo Deportivo hopen de Spanjaarden de middenvelder bij Ajax te kunnen stallen. Ronald Koeman is groot voorstander om Puig een jaar lang veel speelminuten te laten krijgen in Amsterdam.

Bij de Catalaanse club heeft Puig, die bekend staat als één van de grootste talenten uit de jeugdopleiding, veel concurrentie. Zo moet hij Sergio Busquests, Frenkie de Jong, Philippe Coutinho en Miralem Pjanic v0or zich dulden. “Ik raad hem een tijdelijk vertrek aan: op zijn leeftijd moet hij aan spelen toekomen”, aldus Koeman.

Puig zelf zou echter de concurrentiestrijd in Barcelona aan willen gaan, dat meldt het Spaanse Sport. De vraag is bovendien of Erik ten Hag, die al over veel middenvelders beschikt, behoefte heeft aan een huurspeler die de ontwikkeling van spelers in de huidige selectie kan stagneren. Wordt vervolgd…

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.