Geschreven door Maarten van Nijmegen – Uitgave: 27 juli 2010 19:27 – Bron: Coen en Sandershow

Mounir El Hamdaoui zou zich vandaag melden bij Ajax, maar heeft niks meer van zich laten horen. Althans dat zei Barbara Barend vanmiddag in de Coen en Sandershow op 3FM. De spits zou zijn gaan twijfelen over het mondelinge akkoord dat hij met de club heeft gesloten. Met andere spelers heeft de club nog niet gesproken en er is nog geen belangstelling voor Ajacieden.

“Ze weten het bij Ajax eigenlijk ook niet precies, maar het is dus nog niet rond,” aldus Barend. Over Mido en De Ridder is ze ook duidelijk: “Daar heeft Ajax zelfs nog nooit mee gesproken. Misschien de trainer wel, maar Ajax zelf heeft helemaal nog niet met Mido of Daniël de Ridder gesproken.”

Dat betekent volgens de journaliste dat er geen spelers bij Ajax mogen vertrekken. “Dus op dit moment is de situatie zo dat alles bij Ajax blijft, want er is voor niemand belangstelling geweest, behalve even voor Gregory van der Wiel, maar dat heeft Bayern München ook weer ingetrokken,” stelt de zwangere dochter van Frits Barend.

Er zouden dus tot op heden nog geen clubs zich hebben gemeld voor Maarten Stekelenburg en Luis Suárez. Zij zullen morgen daarom zeker spelen tegen PAOK Saloniki.

Beluister hier het fragment met Barbara Barend.  

Ja, dat was eigenlijk al zo een beetje duidelijk.

Martin Jol zal moeten inspelen op het bestuur, want als de trainer en de spelers zelf al een akkoord hebben besloten, zal het bestuur het fijne daarvan moeten in zien.

Mounir El Hamdaoui gedraagt zich behoorlijk wispelturig, hij moet een keuze maken:

Voor minder voetballen bij een goede club of voor meer voetballen bij een club waar er geen basisplaats gegarandeerd is en die geen Champions League speelt.

De beide partijen moeten een bedrag met elkaar zien te vormen, dat toegankelijk is voor beide. Mijn gevoel zegt dat Mounir akkoord zal gaan.

Zo niet? Dan is hij officieel de schlemiel van de week.

Reageren op dit bericht