Wat een domme beslissing. Weer zo’n nutteloze functie, die alleen maar geld kost. Allemaal zakkenvullers, die zogenaamde managers. Dit kan makkelijk als een bij-functie worden uitgevoerd, door bijvoorbeeld de commerciele man binnen Ajax (Henri van der Aat, meen ik?). En dat is het eerste.

Ten tweede…waarom in hemelsnaam iemand van NEC??? Hebben we niemand met een Ajax-verleden die zoiets kan doen? Nu nog 10 spelers van NEC erbij halen en we zijn helemaal kansloos op Europees voetbal. Net zo’n kansloze beslissing of optie als dat er een speler(uit het rechter rijtje) eventjes een prima periode heeft, gaat Ajax meteen kijken of het een “aanwinst” kan zijn. Wat een domme mensen binnen Ajax. Als je als ex-topclub wil groeien….dan haal je geen spelers die nog slechter zijn dan het materiaal dat je al hebt.

En managementteam….ik word al misselijk als ik dat hoor. Zeker binnen een club als Ajax. Daar spreekt echt ‘beurs-pikkies-gedrag” uit. Niks clubmensen…zakelijke, zakkenvullers die willen kokketeren met de naam Ajax om zichzelf te profileren. Weg met deze gasten en voetbal binnen de club halen. Cruijff en zijn mensen bedoel ik dus. En opzouten met technisch directeuren en managers. die kosten teveel geld en Van Gaal heeft destijds bewezen dat Als zelfstandig tecnisch directeur in de rol van trainer (dus één persoon) dat prima kan. Zolang er maar voetbal in de leiding zit.

Reageren op dit bericht