Bayer bevestigt interesse in Alderweireld

Geschreven door Jurrian Beeuwkes – Uitgave: 17 juni 2013 17:22 – Bron: RTV Noord-Holland

Bayer Leverkusen heeft bevestigd dat de club wel oren heeft naar de komst van Toby Alderweireld. De verdediger van Ajax werd recentelijk gelinkt aan de Duitse subtopper, maar tot op reageerden de Duitsers nog niet op de vermeende interesse. “Het is duidelijk dat we interesse hebben”, onthulde Dirk Mesch, persvoorlichter van die Werkself, echter maandag in gesprek met RTV Noord-Holland.

1368460017

Alderweireld werd vorige week in het WK-kwalificatietreffen tussen België en Servië gadegeslagen door technisch directeur Rudi Völler. Bayer is derhalve serieus, al lijkt een transfer voorlopig nog niet aan de orde. “Er moet nog veel gebeuren, maar we praten niet over spelers waarvan we niet zeker weten of ze bij ons onder contract komen te staan”, aldus Mesch.

De kans bestaat dat Leverkusen namelijk gaandeweg de zomer toch nog andere alternatieven vindt. “Alderweireld is een speler die onze interesse heeft gewekt, maar we moeten bepalen wie wij het liefst hebben, en welke speler graag bij ons wil komen spelen.” In het uiterste geval kan het nog tot eind augustus duren alvorens Bayer aanklopt bij Ajax. “Wij hebben geen deadline”, besluit Mesch.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.