Bayer Leverkusen op de tribune voor Alderweireld

Geschreven door Dennis de Bruin – Uitgave: 10 juni 2013 10:22 – Bron: Algemeen Dagblad

Afgelopen vrijdag speelde Toby Alderweireld de volle negentig minuten mee met België in de gewonnen kwalificatiewedstrijd tegen Servië (2-1). Tijdens de wedstrijd in Brussel zat oud-voetballer Rudi Völler op de tribune. De technisch directeur van Bayer Leverkusen bekeek de Ajacied, die wordt gezien als mogelijke versterking voor de Duitse topclub. Alderweireld heeft nog een contract tot de zomer van 2014 en staat deze zomer open voor een vertrek naar het buitenland.

Na afloop van de wedstrijd ging Völler niet in op namen van spelers waarvoor hij op de tribune zat, maar volgens het AD was hij wel degelijk aanwezig voor de Ajax-verdediger. Ook Duitse en Belgische media weten te melden dat de oud-spits geïnteresseerd is in Alderweireld. De 23-voudig international speelt bij Ajax vast als centrale verdediger, bij de Belgen is hij rechtsback. Dat zou ook de positie zijn waarvoor Leverkusen hem wil halen. De Duitsers raakten vorige week hun rechtsback Daniel Carvajal kwijt aan Real Madrid.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.