Bazoer op de radar van acht topclubs

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 24 februari 2016 09:40 – Bron: Voetbal International

Bazoer Op De Radar Van Acht Topclubs

De belangstelling voor Riechedly Bazoer neemt met de dag toe. Eerder werd bekend dat hij gevolgd wordt door FC Barcelona, Chelsea, Manchester City en Napoli. De 19-jarige middenvelder speelt zichzelf wekelijks in de kijker en dat blijft niet onopgemerkt bij de Europese top. Voetbal International meldt dat Bayern München, Borussia Dortmund, AC Milan en Juventus zich nu ook scharen in het rijtje geïnteresseerde clubs.

De interesse voor Bazoer gaat niet over een dag. Chelsea en Manchester City volgen zijn verrichtingen al jaren en ook FC Barcelona is al maanden bezig met het observeren van de controleur. Bazoers zaakwaarnemer en tevens broer, Irchandly Bazoer, bracht onlangs een bezoek aan het Cobham Training Centre in Londen. Hier werkt de selectie van Chelsea dagelijks zijn trainingen af.

Het is nog maar de vraag of Bazoer een overstap naar de top al ziet zitten. Toen Napoli zich afgelopen januari meldde, hanteerde Overmars een vraagprijs van 25 miljoen euro plus een doorverkooppercentage. Bazoer wimpelde de Napolitaanse interesse echter direct af en liet weten voorlopig nog niet klaar te zijn in Amsterdam.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.