Bazoer op weg naar de uitgang bij Ajax

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 07 december 2016 09:25 – Bron: De Telegraaf

1454858355

Riechedly Bazoer staat voor een vertrek bij Ajax. Dat heeft Peter Bosz bevestigd. Dat is direct de reden dat hij niet bij de wedstrijdselectie zit voor het laatste groepsduel in de Europa League tegen Standard Luik. “Ik ga er na eerdere gesprekken met Riechedly vanuit dat de kans groot is dat hij na de winterstop geen deel meer uitmaakt van de selectie”, legt de hoofdtrainer zijn keuze uit in De Telegraaf.

Mede door het ontbreken van Bazoer, maar Lasse Schöne die rust krijgt, liggen er weer kansen voor Donny van de Beek en Abdelhak Nouri om Europese speelminuten te maken. Datzelfde geldt achterin voor Matthijs de Lugt. “Tegen Standard wil ik een aantal jonge jongens laten wennen aan wedstrijden op dit internationale niveau”, bevestigt Bosz. Ook is de kans groot dat Kenny Tete en Jaïro Riedewald speelminuten gaan maken.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.