Bazoer staat open voor vertrek na kampioenschap

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 30 december 2015 13:16 – Bron: Voetbal International

1389121921

Riechedly Bazoer speelt amper een jaar in het eerste elftal van Ajax, maar denkt nu al vooruit aan zijn volgende stap. De 19-jarige middenvelder is meermaals in verband gebracht met Europese topclubs en daar wil hij na dit seizoen mogelijk al serieus over nadenken. “Als we kampioen worden en er komt wat moois voorbij, dan sta ik daarvoor open. Maar alleen als het gevoel van mij en mijn omgeving helemaal goed is”, aldus Bazoer in Voetbal International.

Onlangs werd in Spaanse media gemeld dat FC Barcelona nu al interesse heeft voor de Ajacied. En die interesse is nog concreet ook. “Daar ga ik niet geheimzinnig over doen. Twee maanden geleden hebben ze mijn broer, die ook mijn zaakwaarnemer is, op de hoogte gebracht van de interesse. Marc Overmars is ook geïnformeerd. Sindsdien is er meermalen contact geweest. Ze volgen me nu al langere tijd en zien alle wedstrijden van me”, aldus Bazoer.

“Natuurlijk is het bijzonder dat zo’n grote club gecharmeerd van je is. Maar ja, meer ook niet en het heeft geen enkele zin om daar te lang bij stil te staan. Ik moet gewoon zorgen dat ik de lijn van afgelopen jaar doortrek en wie weet komt er dan iets moois uit voort. Dat kan deze zomer zijn, of volgend jaar, of over twee jaar. We zien het wel. Ik weet wat ik kan en ga echt niet opeens gekke dingen doen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.