Bazoer traint vaak op afstandsschoten

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 07 februari 2016 16:31 – Bron: NOS Sport

Bazoer Traint Vaak Op Afstandsschoten

Riechedly Bazoer maakte tegen Feyenoord de winnende treffer en dat doet hem goed. “In de Klassieker de winnende scoren op zo’n manier is een heerlijk gevoel. De laatste tijd ben ik hard bezig om belangrijk te zijn voor het team met assists en doelpunten”, aldus de middenvelder in gesprek met de NOS. “We hebben vandaag de juiste keuzes gemaakt en dan zie je dat we een goede ploeg hebben. We kunnen goed voetballen en strijd leveren voor het team.”

Het doelpunt van Bazoer, die de bal vanaf een meter of zeventien tegen de touwen knalde, was geen toeval. “Ik train er vaak op. Ik probeer altijd tussen de paaltjes te schieten en het wordt nu wel een wapen. Ik kreeg de bal voor mij en ik schoot gewoon op doel. Ik probeerde tussen de palen te schieten en dan zou ik wel kijken waar hij zou belanden. Hij zat er vandaag mooi in.” Al met al kijkt hij tevreden terug op de wedstrijd. “We hebben veel met elkaar gesproken en we wilden in de Klassieker laten zien wat we konden. Ik hoop dat we deze lijn doortrekken.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.