Bazoer: ‘Verdiend gewonnen’

Geschreven door Thorben Jansen Of Lorkeers – Uitgave: 25 oktober 2015 20:48 – Bron: FOX Sports

1389121921

Ajax won zondagmiddag met 1-3 bij Vitesse. Riechedly Bazoer had met een goal en zijn goede spel een groot aandeel in de overwinning. ”Dit was mijn eerste uitgoals in de Eredivisie”, vertelt de middenvelder tegenover FOX Sports. ”Ik kreeg een lange bal van Joël, tikte hem over de verdediger heen en zette mijn lichaam erin. Met een beetje mazzel ging hij tussen de benen van de keeper en rolde hij over de lijn.”

Bazoer zag de wedstrijd merkwaardig kantelen. ”De eerste helft was voor Vitesse. De tweede helft begonnen wij sterk en dan een afstandsschot die van richting wordt veranderd die er dan ingaat. Maar daarna nemen wij de wedstrijd over en maken drie goede doelpunten.” Bazoer kan wel verklaren waarom Ajax het toch lukte om de overwinning eruit te spelen. ”Ik denk dat wij conditioneel erg sterk zijn. We kunnen het vaak opbrengen om twee wedstrijden te spelen.”

”Na die tegengoal kregen we een boost en spelen we goed en ik denk dat we verdiend hebben gewonnen.” Woensdag wacht Feyenoord in de beker. ”Dat is natuurlijk een topper. Ik hoop dat we winnen. We waren alleen maar bezig met Vitesse morgen gaan we dit goed analyseren en dan gaan we naar Feyenoord. We moeten er weer staan. Dit is alles of niets. Je moet winnen dan ga je door, maar Feyenoord is een goed team. Het wordt een mooie wedstrijd.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.