Bazoer vertrekt niet bij Ajax

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 31 augustus 2016 09:47 – Bron: De Telegraaf

1459286712

Riechedly Bazoer blijft gewoon bij Ajax. De middenvelder werd de afgelopen dagen in verband gebracht met een vertrek uit Amsterdam, maar daar is volgens Irchandly Bazoer geen sprake meer van. “Riechedly speelt nu even niet, maar voelt zich prettig in Amsterdam en heeft het gevoel dat hij bij Ajax nog niet is uitgeleerd. En Ries is niet bang voor concurrentie. Hij zal alles in het werk stellen om zijn basisplaats te heroveren”, aldus zijn broer en zaakwaarnemer in De Telegraaf.

“De buitenlandse belangstelling is een motivatie om snel weer zijn hoge niveau te halen.” Bazoer werd samen met Daley Sinkgraven en Lasse Schöne genoemd als één van de spelers die nog last-minute zou kunnen vertrekken. Daarom haalde Ajax Hakim Ziyech alvast binnen. “Maar Ajax was al eerder met Ziyech bezig dan dat clubs zich voor Riechedly meldde. We hebben het er daarom uitgebreid over gehad. Hij wil niet overhaast uit Amsterdam vertrekken en laat zich al helemaal niet naar de uitgang duwen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.