Bazoer: ‘Voor mijn gevoel duurt het nu te lang’

1357831405


Als Ajax ook na de winterstop nog de beschikking wil hebben over Riechedly Bazoer moet er wat veranderen. De talentvolle middenvelder komt vooralsnog niet voor in de plannen van Peter Bosz. De oefenmeester passeerde het talent en heeft duidelijk gemaakt dat Bazoer op dit moment niet op veel speeltijd hoeft te rekenen. Na afloop van het duel tussen Jong Oranje en Jong Portugal reageerde Bazoer op de huidige situatie bij Ajax en zijn onzekere toekomst. “Het is wachten tot na 18 december. Dan weet ik wat ik ga doen in de winterstop.”

Onder Frank de Boer was Bazoer nog één van de sterkhouders op het middenveld. De oud-speler van PSV wil zichzelf graag bewijzen, maar is van mening dat hij die kans op dit moment niet krijgt. “Ik train goed, ik train hard. Het is wachten op mijn kans, maar voor mijn gevoel duurt het nu te lang. Ik ben jong. Ik heb denk ik wel potentie, dat heb ik vorig seizoen onder Frank de Boer wel laten zien. Daarvoor ook al. Het is belangrijk voor mij om veel wedstrijden te spelen.”

De zesvoudig international wil verder nog niets zeggen over een eventuele transfer, maar weet al wel in welke competitie hij ooit nog actief wil zijn. “Iedereen heeft een droom. Een droom voor mij is om in Spanje te gaan voetballen,” aldus Bazoer tegenover de NOS.
 

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.