Bazoer: ‘Wil zo lang mogelijk bij eerste blijven’

Geschreven door Jeroen Geuijen – Uitgave: 12 juni 2013 11:48 – Bron: Forza Sports Group

Trainer Frank de Boer start op maandag 24 juni met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Omdat de internationals van onder andere Nederland, Denemarken en Jong Oranje later zullen aansluiten is er tijdens de eerste trainingsweken ruimte om jonge talenten aan te laten sluiten. Riechedly Bazoer zal een van de jonge jongens zijn die zich over twee weken mag gaan meten met de grote jongens van de A-selectie.

1357831405

Bazoer besloot in november van PSV naar Ajax over te stappen, maar kon nog geen officiële wedstrijden spelen. “Het is mijn droom om profvoetballer te worden en mijn gevoel is dat ik die kans sneller krijg bij Ajax. Daarbij sprak het technische verhaal zeer aan. Ik vind het een grote motivatie dat er zoveel oud-profspelers bij de club actief zijn en elke dag met mij bezig zijn om me beter te maken. Dat merk je aan alles”, aldus Bazoer, die uitkijkt naar 24 juni.

“Ik heb niet stilgezeten. Ik heb me goed kunnen ontwikkelen. Bij Ajax wordt veel individueel getraind, daar heb ik super veel aan gehad. Ik heb bijna elke dag getraind om sterker en beter te worden”, zegt het talent op de website van Forza Sports Group, het bedrijf dat hem begeleidt. “Ik ben blij dat ik eindelijk weer kan voetballen en ga mijn uiterste best doen om zo lang mogelijk bij het eerste te blijven.”

Eerder werd al bekend dat Kenny Tete in de voorbereiding zal aansluiten bij het eerste elftal.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.