Ben jij ook een echte Ajacied?

Geschreven door Maarten van Nijmegen – Uitgave: 27 augustus 2009 11:50 – Bron: Ajaxinside.nl

Ben jij ook een fanatieke Ajacied die de club dagelijks op de voet volgt? Heb je een ongezouten mening over de club, de technische staf of de spelers? Wil je altijd alles weten van wat er in en rond Amsterdam gebeurd? Dan is Ajaxinside.nl misschien wel op zoek naar jou! Wij zoeken enthousiaste Ajax supporters die een steentje willen bijdragen aan onze website.

Ben jij onze nieuwe redacteur, columnist of specialreporter? Lees verder en wie weet lezen duizenden bezoekers binnenkort jouw artikelen op Ajaxinside.nl!

Als je dit leest ben je waarschijnlijk een uitstekende aanvulling op ons jonge team! Ben je gedreven en wil je een aandeel hebben in een fansite met passie en diepgang? Neem dan snel contact met ons op!

Ajaxinside.nl bestaat sinds 6 oktober 2007. Onze belangrijkste doel is actuele nieuwsvoorziening, maar Ajaxinside.nl biedt meer! Fotoverslagen, columns, interviews, specials, videonieuws, artikelen, videocompilaties en wallpapers. Ajaxinside.nl doet het allemaal onder het motto: alles met passie en diepgang.

Redacteur
Heb jij zin om direct bij Ajaxinside.nl te beginnen? Dat kan! Geen langdradige sollicitatieprocedure, maar na een korte introductie direct beginnen met schrijven. Als Redacteur speur je websites, kranten en tijdschriften af naar de laatste nieuwsberichten over onze club. Jij weet als geen ander de speerpunten te verzamelen en deze bundel je in een eigen geschreven bericht. Via een handig, snel en gebruiksvriendelijk nieuwssysteem plaats je ze onder je eigen naam op de hoofdpagina van onze website. Je blijft dus niet alleen zelf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, maar deelt deze ook met je mede Ajacieden. Ben je geïnteresseerd? Stuur een e-mail via het contactformulier naar onze redactie.

Columnist
Steek je niet graag jouw mening onder stoelen of banken? Laat dan van je horen, want voor ons doet je mening er toe! Ajaxinside.nl streeft er naar om in een regelmatig tempo columns aan te bieden en is daarom op zoek naar Ajacieden met een ongezouten mening. Het schrijven van een aantrekkelijk stuk dat de aandacht van de lezer trekt en vast houdt is niet eenvoudig. Denk jij te beschikken over een vlugge en scherpe pen en heb je tijd en zin om minimaal één keer per maand een column voor Ajaxinside.nl te schrijven? Stuur een e-mail naar maarten@ajaxinside.nl

Klik hier voor eerder gepubliceerde columns (voorbeelden)

Specialreporters
Neem jij de komst van een nieuwe speler voor kennisgeving aan of ben je juist ook geïnteresseerd naar de persoon achter de voetballer? Ajaxinside.nl is op zoek naar Ajacieden met bovengemiddelde interesse in Ajacieden van nu en spelers van weleer! Wil jij minimaal één keer per maand via uitgebreide specials een uitvoerig en gedetailleerd beeld schetsen van jouw favoriete Ajacieden? Dan ben jij onze nieuwe specialreporter! Stuur een e-mail naar maarten@ajaxinside.nl

Klik hier voor eerder gepubliceerde specials (voorbeelden)

Ben jij ook een nieuwsjunkie die alles van Ajax wil weten en zit je ook dagelijks achter de computer om alles rond Ajax te volgen? Draag vrijwillig je steentje bij als columnist of specialreporter bij Ajaxinside.nl en neem contact met ons op!  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.