Dennis Bergkamp

Bergkamp tekent bezwaar aan tegen reden ontslag

Dennis Bergkamp heeft bezwaar aangetekend bij Ajax tegen de reden van zijn ontslag, meldt Voetbal International. Op 21 december 2017 werd Bergkamp, samen met hoofdtrainer Marcel Keizer en assistent-trainer Hennie Spijkerman, op non-actief gesteld door de leiding van Ajax.

“We hebben Ajax laten weten het oneens te zijn met de ontslaggronden”, zegt advocaat Harro Knijff  in gesprek met het voetbalweekblad. “We hebben nog geen andere redenen gehoord dan die in het persbericht stonden en daar tekenen we bezwaar tegen aan.”

Bergkamp heeft bij Ajax een contract voor onbepaalde tijd. Op Ajax.nl staat Bergkamp nog altijd vermeld als lid van de technische staf van de A-selectie. “Dat verbaast me in hoge mate”, meent Knijff. “Maar het gaat ons hier om de ontslaggronden. Ik wacht op een nadere reactie van Ajax. Als we hierover geen overeenstemming bereiken, zal Ajax een arbitragezaak bij de KNVB aanhangig moeten maken om tot beëindiging van de arbeidsovereenkomst te kunnen komen. De bal ligt bij Ajax.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.