Dennis Bergkamp

Bergkamp wil meer: ‘Structureel meedoen’

Dennis Bergkamp is blij en trots dat Ajax weer in de finale van een Europees toernooi staat. Toch is de voormalig profvoetballer nu al bezig met de toekomst.  “We moeten structureel meedoen op een hoger niveau, het liefst de Champions League”, stelt hij in De Telegraaf. “De finale van de Champions League is wel erg extreem, maar als we erin slagen de kwartfinale te halen, dan ben je goed op weg.”

Volgens Bergkamp liggen daar ook mogelijkheden toe in de nabije toekomst, gezien het talent dat rondloopt in de jeugdopleiding van de Amsterdammers. “De toekomst lacht ons toe. Zeker als je ziet wat voor lichting eraan komt. We leveren met de jeugdopleiding nu ‘niveau Europa League-finale’ af, maar het streven is nog hoger”, aldus de assistent-trainer van Peter Bosz. “Voor het beleid van de club is het van belang dat we elk jaar ver komen in Europa.”

Bron:
De Telegraaf

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.