Bertrand Traoré: ‘Ik ga niet juichen als ik scoor’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 09 september 2016 11:38 – Bron: Ajax TV

1471165378

Bertrand Traoré speelt zondag met Ajax tegen zijn oud-werkgever Vitesse. “Ik kijk er naar uit. Ik kan niet wachten om mijn vrienden en oud-ploeggenoten te zien”, aldus de spits in gesprek met Ajax TV die dit seizoen nog niet wist te scoren voor de Amsterdammers. “Ik ben het gewend om te scoren, maar de afgelopen wedstrijden was ik ongelukkig in de afronding. Ik ben dichtbij geweest, maar het is nog niet gelukt.”

Traoré is ervan overtuigd dat de doelpunten vanzelf gaan vallen. “Ik geloof in mezelf en weet dat ik het kan. Ik ben niet zenuwachtig en weet dat de goals wel gaan komen. Hopelijk maak ik snel een doelpunt.” Mocht dat zondag tegen Vitesse gebeuren, is hij blij voor zijn eigen ploeg, maar uit respect zal Traoré een goal niet uitbundig vieren. “Nee, ik ga niet juichen als ik scoor tegen Vitesse.”

De Burkinees weet nog niet of hij zondag in de spits of als rechtsbuiten begint. Door de komst van Hakim Ziyech is er een concurrent bijgekomen op de rechtervleugel. Traoré is blij met zijn nieuwe ploeggenoot. “Hij is een grote versterking voor ons, een speler veel kwaliteiten. Het is altijd goed om zulke spelers bij de ploeg te hebben, omdat hij het team beter maakt.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.