‘Blije’ Gudelj denkt dat merendeel fans hem terug wilt

1472114449

Nemanja Gudelj maakt inmiddels al ruim een maand geen deel meer uit van de selectie van Peter Bosz. De middenvelder gaf aan dat hij niet meer de movitatie op kon brengen om op de bank te zitten. Hierop besloot de oefenmeester om zijn pupil te verbannen uit het eerste elftal. Ook het merendeel van de fans is volledig klaar met de Serviër en hoeft hem niet meer terug te zien, maar hij denkt daar op zijn beurt anders over.

Ondanks dat zelfs de fanatieke F-Side het op hem had voorzien, blijft hij positief. “Ik denk dat de meerderheid me steunt en me graag terugziet in Ajax 1. Die mensen wil ik bedanken,” vertelt de spelmaker voor de camera van AT5. “Het gaat goed, ik train elke dag, ik ben blij dat ik mijn energie kwijt kan. De groep is goed, de trainingen zijn goed dus ik ben blij.”

De reacties die op hem worden gegeven doen hem dan ook weinig. “Ik krijg niet zoveel mee. Ik lees af en toe het nieuws en soms hoor ik van bepaalde reacties. Ik zit daar niet mee,” vervolgt hij. Desondanks volgt hij zijn oud teamgenoten nog altijd op de voet. “Jammer dat er gisteren punten verloren zijn. De jongens doen hun stinkende best, het ging heel goed en gisteren even wat minder.”

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.