Blije Tadic: “Ajax hoort bij vijftien grootste clubs van de wereld”

Dusan Tadic werd gisteren met het Servisch Elftal uitgeschakeld op het WK, maar de 29-jarige middenvelder was ook blij. De transfer naar Ajax is definitief. De international heeft voor vier seizoenen getekend in Amsterdam.

“Ik ben er ontzettend blij mee. Ajax hoort bij de vijftien, twintig grootste clubs van de wereld. Er waren veel aanbiedingen en ik had verschillende mogelijkheden om een vervolgstap in mijn carrière te zetten”, zegt Tadic tegen De Telegraaf. “Maar het is altijd een droom van mij geweest om bij Ajax te spelen. Ik wil titels winnen en Champions League spelen, de club en ik kunnen elkaar helpen.”

Tadic wordt één van de oudere spelers bij Ajax en de clubleiding hoopt dat hij zijn ervaring kan laten gelden in de selectie. “Ik denk dat het altijd goed is om een mix te hebben van ervaren spelers en jonge talenten. Zij kunnen veel baat hebben bij de ervaring die ik meeneem”, denkt de 55-voudige international. “Ik kan op nummer 10 spelen, maar ook links of rechts aan de zijkant. Als ik met doelpunten, assists en mijn spel maar belangrijk kan zijn voor de ploeg.” Het is nog niet duidelijk wanneer Tadic aansluit bij de Ajax-selectie.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
De Telegraaf

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.