Blind: “Belangrijk dat we niet gaan zweven”

Daley Blind keerde op 17 juli terug bij Ajax. Na vier seizoenen bij Manchester United tekende hij een vierjarige verbintenis bij zijn grote liefde. Tot grote vreugde van de Amsterdamse fans. Er worden grote dingen verwacht van Blind, Tadic en de andere Ajacieden.

“De verwachtingen zijn van iedereen hoog. Voor ons is het belangrijk dat we niet nu al gaan zweven”, laat Blind weten aan FOX Sports tijdens de Open Dag van de Amsterdamse club. “Het moet eerst nog maar eens gebeuren elke wedstrijd. Elke wedstrijd is daarin belangrijk en moeten we het weer gaan laten zien. Zo moeten we het gaan beleven”, vindt de verdediger.

Ajax heeft veel talenten die in de belangstelling staan van de Europese top. “De jonge jongens weten dat we ze er graag bij willen hebben dit seizoen. Maar uiteindelijk moet je zelf de beslissing maken. Ze hebben allemaal liefde voor de club en zien ook wat hier ontstaat. Laten we hopen dat ze bij ons blijven. Hetzelfde geldt voor Hakim, maar dat weet hij zelf ook wel”, besluit de Nederlands international.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.