Blind beraadt zich op winterse transfer

Daley Blind kan zomaar eens zijn laatste wedstrijd voor Ajax al hebben gespeeld. De verdediger, die momenteel met het Nederlands elftal in Qatar verblijft voor het WK, ligt niet lekker op een lijn met Alfred Schreuder. Zo vertelt Ajax-watchter Freek Jansen op ESPN. “Het zou mij niet verbazen als Blind deze winter een transfer gaat maken.” Het huidige contract van de linksback loopt na dit seizoen af.

De Ajacied is bij Oranje gewoon basisspeler, maar raakte de laatste weken bij Ajax zijn plek kwijt aan Owen Wijndal. Wijndal kwam afgelopen zomer over van AZ en kon mede door blessureleed in eerste instantie de concurrentiestrijd niet aangaan. Inmiddels lijkt er iets te zijn geknakt tussen Blind en Schreuder en volgens Jansen neemt de routinier nog geen genoegen met een plek op de bank. “Als het bij hem duidelijk wordt dat Wijndal de voorkeur krijgt op die plek, dan is hij te ‘voetbalhongerig’ om te denken: het is wel best zo.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.