Blind haalt opgelucht adem en kan naar Oranje

Geschreven door Dennis de Bruin – Uitgave: 11 november 2013 11:58 – Bron: Ajax.nl

Daley Blind viel zondag na 50 minuten uit tegen NEC. De verdedigende middenvelder werd vlak na rust vervangen door Christian Poulsen en na de wedstrijd werd duidelijk dat Blind last had van zijn enkel. Een onderzoek in het ziekenhuis op maandag moest de ernst van de blessure vaststellen. Dat onderzoek is nu geweest en heeft uitgewezen dat de 23-jarige Ajacied zich ‘gewoon’ kan melden bij het Nederlands Elftal. Oranje speelt komende week oefenwedstrijden tegen Japan en Colombia. Blind is de laatste tijd uitgegroeid tot een vaste waarde als linksback in het keurkorps van Louis van Gaal.

1383569439

Niet alleen Daley Blind meldt zich namens Ajax in Noordwijk. Ook Jasper Cillessen en Joël Veltman zijn erbij in de voorbereiding op de oefeninterlands. Voor Veltman lonkt een debuut in Oranje, terwijl doelman Cillessen al twee interlands achter zijn naam heeft staan. Vorige week werd bekend dat de 24-jarige keeper zich kan opmaken voor een basisplaats. Hij lijkt de voorkeur te krijgen boven Tim Krul (Newcastle United) en Maarten Stekelenburg (Fulham).  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.