Blind kijkt vooruit naar Real Madrid: “Het plezier moet terugkeren in de groep”

Voor de winterstop leek Ajax en de fans nog blij te zijn met de loting tegen Real Madrid. De wereldkampioen zat in een crisis en Ajax had een prima eerste seizoenshelft achter de rug. De situatie is nu volledig omgedraaid. Toch zegt Daley Blind vertrouwen te hebben in het Champions League-duel tegen Real Madrid.

Blind ziet uiteraard wel dat zijn club absoluut niet in goede doen is. Tegen Madrid zal het heel anders moeten. “Het plezier moet terugkeren in de groep, hoe lastig dat nu ook lijkt. We moeten een eenheid vormen, dat is het medicijn om weer goed te gaan presteren. En we moeten vertrouwen in wat we kunnen”, zegt de Nederlands international in gesprek met Ajax TV.

De 28-jarige Ajacied gaat verder: “Het zal dus geen makkie worden. Maar ik denk wel dat wij een team hebben dat het elk team lastig kan maken. We zullen de kansen die we krijgen moeten afmaken en hopen dat we thuis een goed resultaat neer kunnen zetten, zodat we in de uitwedstrijd nog kunnen strijden om nog een ronde verder te gaan”, aldus Daley Blind.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
AjaxTV

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.