We hebben Blind goed zien spelen bij Groningen en toen was hij (rechts)back. Dus hij kan het wel. Maar juist niet centraal lijkt mij.

Ik vind Ebecillio ook een goede speler, vooral vorig seizoen. Sterk in de duels, doelgericht, aardige voorzet, snel… Hij moet alleen oppassen dat hij niet zo wild voetbalt en geen individuele acties maakt als het niet kan.

Enoh is een echte teamplayer. Niemand anders in Nederland kan als hem ballen afpakken en druk zetten, zo’n speler heb je nodig!

Maar ik moet ook toegeven dat ik ook ontevreden ben met het niveau van Ajax de laatste tijd…

quote: joessoef
[…]

Sorry hoor maar ik vind Enoh echt beter geworden hij maakt affentoe nog wel is dramatische fouten, Maar als je echt een speler wil hebben die ballen van een ander afpikt dan is het Enoh wel. Ebecilio vind ik ook niks daar mee ben ik het eens maar dat is iedereen wel met jou eens. En Blind ja.. Die kan beter gaan tafelvoetballen want in het 1ste elftal bakt ie er iedergeval niks van

Reageren op dit bericht