Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 25 november 2010 12:59 – Bron: Ajax Life

Daley Blind krijgt onder Martin Jol geen speeltijd. De oefenmeester lijkt het niet in de verdediger te zien zitten en Blind wil zelf dan ook graag verhuurd worden. “Alle supporters weten dat ik een echte Ajacied ben en het is mijn droom in het eerste te spelen. Maar mijn ontwikkeling moet niet stil blijven staan. Ik hoop dat iedereen begrijpt dat ik nadenk over verhuur. Ik wil me blijven ontwikkelen en klaarmaken voor het echte Ajax”, vertelt hij.

Pas in januari kan hij worden verhuurd. “Ik wil tot Kerst gewoon mijn wedstrijdjes spelen bij Jong Ajax, fit blijven en natuurlijk hoop ik altijd dat er nog iets gaat gebeuren”, vervolgt de zoon van assistent-trainer Danny. Een kans in het eerste elftal krijgen, wordt lastig denkt het talent. “Alle posities zijn goed bezet, maar ik moet, denk ik, toch realistisch blijven door open te staan voor verhuur tot het einde van het seizoen.”  

Ik zag dit al bij het begin van deze competitie en hoopte zo dat hij bij fc groningen zou blijfen,speelde daar prachtige wedstrijden en was binnen notime de lieveling van het groninger publiek een goede voetballer met een enorme drive naar de goal denderde hij keer op keer langs de lijn! Theo Lucius voor de rechtsback positie aangetrokken had geen kans meer!
Jol heeft wat tegen de familie Blind en spreekt niet zijn vertrouwen uit in de jonge Daley in deze cultuur kan Daley niet presteren! Terug komen bij de fc Groningen zal moeilijk worden Kieftenbelt doet het zeer goed! Al hoop ik als geboren amsterdammer dat Daley ooit zijn talenten kan tonen aan het ajax publiek maar hoopt ook dat Daley kiest voor de fc groningen! Voor trainer Jol heb ik een advies zoek het talent in de ajax opleiding met oudjes als Ooier Oleguer en Mido Taiwo zal je nooit verder komen en ook van VVV en Exelsior verliezen zou zeggen ga terug naar scheveningen en ga daar paling verkopen!!!
 
[Bewerkt door jaapharm op 27-11-2010 om 12:37]
Reageren op dit bericht