Blind wordt onderzocht en mist laatste twee duels

Daley Blind komt dit kalenderjaar niet meer in actie. De centrumverdediger werd duizelig tijdens het Champions League duel tegen Valencia, ging erbij zitten, maar kon uiteindelijk de wedstrijd ‘gewoon’ uitspelen. Ajax laat Blind nu uitgebreid onderzoeken en daardoor mist hij het bekerduel tegen Telstar en het laatste competitieduel tegen ADO Den Haag.

De huidige staat van Blind is onduidelijk. De verdediger zou vrijdag nog hebben getraind, maar ontbrak in het verloren competitieduel tegen AZ. Erik ten Hag liet weten dat het ‘niet ernstig’ is, maar dat Ajax onderzoek noodzakelijk acht. Het lijkt erop dat de Amsterdammers geen enkel risico willen nemen waarbij logischerwijs ook wordt teruggedacht aan het incident met Appie Nouri in de zomer van 2017. Ajax en Blind wachten de uitslagen van het onderzoek af. Blind traint ook niet mee de komende weken.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.