Het valt me op dat er niet wordt ingegaan op het bericht. Er wordt alleen maar gepraat over wel of niet terughalen van Dario en of hij wel of niet de door jullie gewenste Ajaxspits is.
@ O.T. Boca zou de huurovereenkomst willen overnemen van Pachuca.
Is het niet zo dat Ajax daarover gaat en niet de Mexicanen? Maw. Boca zal met Ajax moeten gaan praten over een evt. overname van de huurovereenkomst. Weet niet of er bij een evt. overname van de huurovereenkomst door Boca ook nog een “afkoopsom” door Boca aan de Mexicanen moet worden gedaan. Zij zijn er bij het aangaan van de Deal met Ajax immers van uitgegaan dat zij Dario huurden tot 31-12-2010 met een optie tot koop. Wellicht zou Pachuca nu al kunnen overgaan tot de koop van Dario voor het al vastgestelde transferbedrag.
Daarna zouden ze dan tot een doorverkoop aan Boca kunnen besluiten, maar als ik Ajax was zou ik daar niet mee instemmen en Dario aan het eind van het jaar terughalen en als hij dan nog steeds geen kans bij Ajax maakt kan Ajax hem ook aan Boca verhuren met een optie tot koop of evt. een directe verkoop aan Boca of Pachuca.

Reageren op dit bericht