‘Bod van 30 miljoen op Dolberg in aantocht’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 02 december 2016 11:04 – Bron: Tuttosport

1469623920

Kasper Dolberg maakt bij Ajax een stormachtige ontwikkeling door. Dat is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven en dat wakkert uiteraard de geruchten weer aan. Daarvan willen wij jullie niet onthouden, ondanks dat het de grote vraag is hoe concreet de interesse daadwerkelijk is. Volgens het Italiaanse Tuttosport hebben Juventus, AC Milan, Napoli en Manchester City grote belangstelling in de Deense sensatie.

Het medium beweert dat Napoli een bod van 30 miljoen euro wil uitbrengen. Vanuit Engeland is er door Manchester City-scout Sebastian Arnesen zelfs al gereageerd op eventuele interesse in Dolberg. “Dolberg is speciaal, natuurlijk hebben wij hem op de radar. Hij heeft een grote toekomst voor zich. Hij is groot, sterk, dapper en snel, heeft een geweldige balbehandeling.” Als er daadwerkelijk concrete interesse komt voor de spits, moet men diep in de buidel tasten om het tot medio 2021 lopende contract af te kopen.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.