Boilesen hoopt op nieuwe kans bij Ajax

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 02 september 2015 09:39 – Bron: Goal.com

1417093602

Nicolai Boilesen wilde deze zomer vertrekken bij Ajax. Hij sloeg een aanbod van de Amsterdammers om zijn contract te verlengen bewust af, omdat hij een avontuur in het buitenland zocht. De transfermarkt is echter zo goed als dicht. Alleen in Portugese clubs mogen nog spelers aantrekken. “Ik verwacht niet dat daar nog iets zal gaan spelen. En als we voor het geld hadden gekozen, hadden we al lang een nieuwe club gehad”, vertelt de vader van de linksback.

Boilesen senior wil een oplossing zoeken voor de huidige situatie bij Ajax. Frank de Boer liet eerder weten dat de Ajacied ‘god op zijn blote knieën moest bedanken’ dat Ajax hem een riant verlengingsvoorstel had gedaan. Toen de Deen dat afwees, had De Boer geen behoefte meer aan de verdediger. “We moeten nu met Ajax gaan overleggen. We hopen dat Nicolai een nieuwe kans krijgt, maar we moeten ook denken aan een transfer in de winterstop. Het is niet onze bedoeling om na dit seizoen transfervrij te vertrekken.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.