Nicolai Boilesen

Boilesen rekent niet op warm welkom in ArenA

Nicolai Boilesen keert even terug in de Amsterdam ArenA als hij met Kopenhagen aantreedt tegen Ajax. De Deen blikt positief terug op zijn periode in Amsterdam. “Ik heb hier zes hele mooie jaren gehad. Alleen het laatste jaar was minder. Maar ik ben vier keer landskampioen geweest, veel mooie wedstrijden in de Champions League gespeeld. Ik kijk met een goed gevoel terug”, aldus Boilesen in gesprek met RTL7 die nog niet weet of hij speelt. “Dat zou heel mooi zijn, ik zou het zeker graag willen.”

Of hij positief wordt ontvangen door Ajax-publiek weet hij niet. “Eerlijk gezegd ben ik er niet mee bezig geweest. Ik ga er niet vanuit dat het een juich-moment wordt.” Het is sowieso de vraag of hij gaat spelen. Doordat hij een veel te vroeg geboren kind kreeg in de eerste seizoenshelft, heeft hij drie maanden in het ziekenhuis geslapen en veel zorgen gehad. “Voetballen op het hoogste niveau was daardoor heel moeilijk. Maar ik ben bijna terug op mijn oude niveau.”

Bron:
RTL

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.