Boilesen wil uit comfortzone stappen

1417093602

Nicolai Boilesen loopt komende zomer transfervrij de deur uit bij Ajax. De Deen weigerde vorig jaar zijn contract te verlengen, waarop hij uit het eerste elftal werd gezet. Hij werd neergezet als een geldwolf, maar hij ontkent dat financiën een issue waren. “Mijn vertrek bij Ajax is nooit om geld gegaan. Nadat ik vier keer kampioen ben geworden in de Eredivisie, vond ik het tijd om uit mijn comfortzone te stappen. Dat is de enige reden waarom ik mijn contract bij Ajax niet wilde verlengen.”

In een interview met Goal.com laat hij weten uit te zien naar een nieuwe uitdaging. “Ik wil nieuwe doelen stellen in mijn carrière en mezelf ontwikkelen als speler, want ik ben nog steeds pas 24 jaar oud. Het belangrijkste voor mij is om de perfecte uitdaging te vinden.” Die ligt vermoedelijk in Duitsland, zo bevestigt zijn vader en zaakwaarnemer Kenny Boilesen. “Welke clubs dat zijn, kan ik niet zeggen. Voor ons is het belangrijk om geen overhaaste beslissingen te nemen. We willen de juiste club vinden voor Nicolai.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.