Boilesen zet vraagtekens bij overgang naar Genoa

Geschreven door Thorben Jansen Of Lorkeers – Uitgave: 12 augustus 2015 09:20 – Bron: De Telegraaf

Nicolai Boilesen twijfelt over een overgang naar Genoa. De Italiaanse club is concreet geïnteresseerd in de linksback en zou met Ajax al een akkoord hebben bereikt. De handelswijze van de Serie A-club staat de international echter allerminst aan. In Genua ligt een contract klaar voor vier seizoenen.

Zaakwaarnemer en vader Kenny Boilesen reisde onlangs af naar Italië om de gesprekken af te ronden. Maar omdat de club nog geen bankgarantie naar Ajax had gestuurd keerde de belangenbehartiger zonder akkoord terug naar Denemarken, zo meldt De Telegraaf.

DIt kon het tweetal niet waarderen en Boilesen dreigt zelfs verder te kijken. Genoa moet het vertrouwen van de linksback zien terug te winnen. Mocht de deal uiteindelijk alsnog rondkomen, dan houdt Ajax daar nog aardig wat aan over. Het bedrag kan, inclusief bonussen, oplopen tot zo’n drie miljoen euro.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.