Bookmaker geeft zelf gelijkspel als wedtip

We kunnen nu al stellen dat Ajax woensdag een historische avond tegemoet gaat in de Johan Cruijff Arena. Want voor het eerst sinds 2003 staan de Amsterdammers in de kwartfinale van de Champions League. Daarin treft Ajax met Juventus een van de sterkste Europese ploegen. Maar de vraag is of superster Cristiano Ronaldo wel aan de aftrap staat. Het zou voor Ajax een slok op een borrel schelen.

Een opvallende wedtip van Toto is om voor gelijkspel te gaan. Zij gaan er niet van uit dat Ajax sterker zal zijn de Arena morgenavond. “Ajax en Juventus troffen elkaar twaalf keer in Europees verband. De Amsterdammers wonnen slechts twee keer, voor het laatst in 1974. Wij voorspellen ook nu geen Ajax-zege, ongeacht of Ronaldo meedoet of niet. Ook zonder hem, en de ontbrekende defensieve krachten, heeft Juventus nog genoeg kwaliteit. Maar een gelijkspel behoort wat ons betreft wél tot de mogelijkheden”.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.