Bosz bevestigt aanstaande transfer Bazoer

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 10 december 2016 18:02 – Bron: Ajax.nl

1389121921

Peter Bosz maakt geen gebruik meer van de diensten van Riechedly Bazoer, dat laat hij via de officiële clubsite van Ajax weten. “Riechedly en ik hebben vanmiddag een goed gesprek gehad. Hij meldde dat zijn transfer in een afrondende fase zit. En dat begreep ik ook van Marc (Overmars, red)”, aldus de hoofdtrainer van de Amsterdammers. Ajax meldt dat de winterstop in wezen is begonnen voor Bazoer, die op weg is naar VFL Wolfsburg.

“Wij spelen de komende acht dagen drie heel belangrijke wedstrijden. Tussendoor staan drie hersteltrainingen en twee tactische trainingen gepland. Dat zijn voor hem geen trainingen waar hij iets aan heeft met het oog op een nieuwe club. Ik wil die trainingen werken met spelers die gefocust zijn op onze komende tegenstander. Om die reden hebben we hem vrij gegeven voor deze laatste week. We hebben elkaar de hand geschud en zijn op een goede manier uit elkaar gegaan.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.