Bosz gunt Nouri, Cerny en De Ligt een basisplaats

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 26 oktober 2016 09:52 – Bron: De Telegraaf

1474276174

Het basiselftal van Ajax zal vanavond in de uitwedstrijd tegen Kozakken Boys vermoedelijk bestaan uit een rits spelers van Jong Ajax, dit meldt De Telegraaf. Zo lijken Abdelhak Nouri, Matthijs de Ligt, Vaclav Cerny en Donny van de Beek van Bosz allemaal een basisplaats toebedeeld te krijgen. Op de bank zitten ook nog eens Carel Eiting, Pelle Clement en Norbert Alblas. Zij kunnen eventueel hun debuut gaan maken in het Amsterdamse vlaggenschip.

Van de spelers die in de Klassieker aan de aftrap verschenen, zal niemand vanavond in de basiself verwacht worden. Op Bertrand Traoré, Amin Younes en Nick Viergever na, heeft iedereen vrijaf gekregen. Alleen als er nood aan de man is, zal dit drietal eventueel gebruikt worden als oplossing.

Het elftal zal worden aangevuld door Kenny Tete, Jaïro Riedewald, Mitchell Dijks, Riechedly Bazoer, Anwar El Ghazi en Mateo Cassierra. Opvallend is het passeren van Heiko Westermann. De Duitse mandekker speelde tegen Willem II (5-0) een uitstekende wedstrijd, maar lijkt nu voorbijgestreefd door de 17-jarige De Ligt.

Vermoedelijke opstelling: Boer; Tete, De Ligt, Riedewald, Dijks; Nouri, Van de Beek, Bazoer; El Ghazi, Cassierra, Cerny  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Christiaan Stevens

Christiaan Stevens