Bosz gunt Ziyech plek op het middenveld

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 21 september 2016 13:40 – Bron: De Telegraaf

1473617297

Volgens De Telegraaf zal Peter Bosz zijn elftal vanavond op tien plaatsen wijzigen ten opzichte van het uitduel met Heracles Almelo. Naast het feit dat Hakim Ziyech op het middenveld geposteerd gaat worden, krijgt Matthijs de Ligt volgens de krant een basisplaats. Frenkie de Jong en Abdelhak Nouri moeten dus op de bank plaatsnemen en het is de vraag of het tweetal vanavond al kan rekenen op een officieel debuut in het eerste elftal.

Kenny Tete, Riechedly Bazoer, Mateo Cassierra en Lasse Schöne, die normaal gesproken wisselspeler zijn, krijgen nu allen een basisplaats. Voor Van de Beek zal een plek op de bank hard aankomen. De blonde middenvelder maakte vorig seizoen zijn debuut in Ajax 1 en mocht aan het begin van dit seizoen ook regelmatig opdraven. De slechte thuiswedstrijd tegen Willem II (1-2) lijkt hem voorlopig de kop te kosten.

Opstelling Ajax: Boer; Tete, Westermann, De Ligt, Sinkgraven; Bazoer, Schöne, Ziyech; El Ghazi, Dolberg, Cassierra  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.