Bosz hoopt Bazoer in Amsterdam te houden

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 03 november 2016 12:21 – Bron: De Telegraaf

1389121921

Riechedly Bazoer lijkt op weg naar de uitgang bij Ajax. De middenvelder moet dit seizoen vooralsnog genoegen nemen met invalbeurten en zinspeelt daarom op een vertrek uit de hoofdstad. AC Milan heeft inmiddels de onderhandelingen geopend met Ajax, al zitten de clubs nog ver uit elkaar wat betreft vraag en aanbod. Toch blijft Peter Bosz volgens De Telegraaf de 20-jarige controleur het liefst tot zijn beschikking houden.

“Ik wil graag alle spelers binnenboord houden, maar ga daar niet over. Spelers vertrekken op jonge leeftijd als ze uitzonderlijk goed zijn. In dit geval praat je over een speler die de laatste tijd weinig heeft gespeeld,” aldus Bosz. “Dus zal er waarschijnlijk een andere reden aan ten grondslag liggen, maar een feit is dat hij ook nog steeds heel erg jong is. Mijn boodschap aan hem? Hij maakt deel uit van de selectie en moet keihard trainen en mij overtuigen dat hij moet starten,” besluit de trainer.

Een half jaar geleden was Napoli nog bereid om 30 miljoen euro inclusief bonussen neer te leggen voor het talent. Destijds ging Ajax akkoord, maar liet Bazoer zelf weten nog niet klaar te zijn. Een hard gelach voor de Amsterdammers dus, die nu maximaal 19 miljoen euro lijken te gaan overhouden aan een eventuele transfer van Bazoer.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.